Barendrechter vast voor dood Bianca van Es

mainImage
Barendrechter vast voor dood Bianca van Es

De politie heeft op donderdag de 29-jarige S. K. uit Barendrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van zijn ex-vriendin Bianca van Es. Deze 29-jarige Rotterdamse vrouw werd onder verdachte omstandigheden dood gevonden in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam. De dag erna werd een rechercheteam van twintig mensen geformeerd. Dat team heeft onder onafgebroken onderzoek gedaan. Dit heeft geleid tot de aanhouding van de 29-jarige verdachte. Zijn woning wordt doorzocht en een auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoeksteam is nog steeds bezig de laatste dagen van het slachtoffer te reconstrueren. Ook willen de rechercheurs weten met wie ze contact had. De politie komt daarom met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek. Ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek is welkom.

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl of per mail naar: tgo.rotterdam.team1@politie.nl.


Foto: Digitaal Dagblad