Dagblad010 | Beschonken Rotterdammer ramt huizen in Gouda

Beschonken Rotterdammer ramt huizen in Gouda

mainImage

Een Rotterdammer heeft donderdagmiddag een pui van een woning aan de Vijverstraat in de binnenstad van Gouda geramd. Niemand raakte gewond, maar de schade is groot. Het gebeurde rond 13.00 uur. De bewoonster kon haar huis niet uit omdat de voordeur geblokkeerd was.

Volgens een ooggetuige vluchtte de Rotterdammer en zijn bijrijder na het ongeval, maar later liet de politie weten dat ze met de bestuurder van de auto hebben gesproken.

De woning en auto zijn beide flink beschadigd geraakt. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. De straat was afgezet door de politie. De brandweer heeft de auto veilig gesteld en de woning onderzocht op de stabiliteit en staat na het ongeval. 

De bewoonster van het huis aan de Vijverstraat in Gouda kon haar woning niet uit omdat de voordeur geblokkeerd werd door de zwarte Renault. Enkele stenen naast de deur waren uit de gevel gekomen. De woning is niet onbewoonbaar, hoewel er wel schade is aan het pand. De vrouw kon via de achtertuin en de buren haar woning verlaten.