Man krijgt mes op keel in Pendrecht

mainImage
Man krijgt mes op keel in Pendrecht

Een 20-jarige Rotterdammer is vrijdagavond op de Krabbendijkehof in Rotterdam-Pendrecht in een auto getrokken. Hij kreeg een mes op zijn keel, werd beroofd, en er later weer uit gezet. De politie zoekt getuigen en doet een dringende oproep aan mensen met camerabeelden of foto’s van dit incident om dit te delen met de politie.

Het slachtoffer liep rond 21.00 uur op de Krabbendijkehof, toen er een auto naast hem stopte met drie mannen erin. De bestuurder draaide het raampje open en vroeg iets aan het slachtoffer. Terwijl het slachtoffer zich voorover boog, stapte één van de mannen uit en trok het slachtoffer de auto in. Onder bedreiging van een mes werden zijn zakken leeg gehaald. De Rotterdammer is zonder zijn persoonlijke spullen en flink van slag in de buurt van de Rijnhaven er weer uitgezet. De man is niet gewond geraakt.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op die iets hebben gezien of die beelden hebben van deze brute beroving om zich te melden.

Signalement 
De mannen reden in een kleine zwarte auto. Twee mannen zaten achterin de auto en één achter het stuur. Alle drie de daders zijn licht getint, hebben zwart haar en zijn vermoedelijk tussen de 23 en 25 jaar oud. De twee mannen op de achterbank, van wie er eentje wat fors en de ander wat kleiner, hadden allebei een mes.


Foto: Digitaal Dagblad