Politie zoekt tieners na overval pizzaria

mainImage
Politie zoekt tieners na overval pizzaria

Drie gemaskerde mannen van rond de 17 jaar hebben zondagavond een pizzeria op de Aelbrechtskade in Rotterdam overvallen. Zij bedreigden een medewerker met een mes en namen de kassalade mee. Eén van de medewerkers raakte licht gewond. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond 22.00 uur stormden de verdachten de pizzeria binnen. Zij hadden messen en ijzeren staven in hun hand. Nadat zij de kassa hadden meegenomen, verdwenen ze in de richting van de Rochussenstraat. Politieagenten, die er snel waren, startten meteen een onderzoek en spraken met getuigen. Even later vonden agenten twee messen terug in een ondergrondse container in de buurt. Er wordt onderzocht of deze bij de overval zijn gebruikt. Ook is de lege kassalade teruggevonden, op het dak van een huis op de Passarelstraat.

Het drietal, vermoedelijk van rond de 17 jaar, waren tussen de 1.80 en 1.60 meter. De kleinste van de drie is erg mager en droeg een blauwe broek en een donker groene jas. Van de andere twee droeg een bredere man een witte jas en de slankere man een donkere jas. Alle drie droegen zij een masker.


Foto: Digitaal Dagblad