Politie zoekt getuigen mishandeling

mainImage
Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling die afgelopen zaterdag- op zondagnacht plaatsvond bij de Surfplas in Vlaardingen. Een man raakte daarbij ernstig gewond. Het slachtoffer is de organisator van een feest dat daar werd gehouden.

Bij een restaurant dat vlakbij de Surfplas is gevestigd, vond een evenement plaats. Toen dat feest net voorbij was, ontstonden er net na middernacht ruzies. Bij één van die opstootjes raakte de 48-jarige Vlaardinger, initiatiefnemer van het evenement, ernstig gewond. Hij wilde enkele partijen uit elkaar halen, maar kreeg zelf een klap en kwam ten val, met ernstig hoofdletsel tot gevolg. De Vlaardinger is opgenomen in een ziekenhuis en zijn toestand is nog steeds kritiek. Er is een 23-jarige Vlaardinger als verdachte aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie roept getuigen op zich te melden en doet die oproep ook aan andere mensen die slachtoffer werden van de opstootjes. ''Het is van belang een goed beeld te krijgen van wat er zich die avond heeft afgespeeld'', aldus de politie.


| Foto: Digitaal Dagblad