Groene Kruisweg wordt geasfalteerd

21 July 2018, 00:36 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De komende weken wordt de Groene Kruisweg, tussen de afrit A15 en de Driemanssteeweg, en een deel van de Driemanssteeweg, vanaf Groene Kruisweg tot en met de kruising Charloisse Lagedijk, opnieuw geasfalteerd.

Tot 28 juli is de Groene Kruisweg richting de A15 na de Jan Olieslagersweg dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de Oldegaarde en de Vaanweg naar de A15. Vanaf de A15 blijft de Groene Kruisweg richting centrum open.

Tot en met 17 augustus worden ook op de Driemanssteeweg, vanaf de Groene Kruisweg tot en met de kruising met de Charloisse Lagedijk, asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Om de doorstroming vanaf het bedrijventerrein richting de A15 in de toekomst te bevorderen komen op de Driemanssteeweg twee rijbanen voor linksafslaand verkeer.

De Driemanssteeweg is deze periode niet bereikbaar vanaf de Groene Kruisweg. Het verkeer naar het bedrijventerrein wordt omgeleid via de Oldegaarde en Zuiderparkweg.

Tot en met 27 juli en van 3 tot en met 5 augustus is de aansluiting van de Vondelingenweg op de Groene Kruisweg in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt in twee richtingen omgeleid via de S 101 het Reewegviadukt naar de Waalhaven Zuidzijde en Waalhaven Oostzijde.

Tijdens het weekend van vrijdag 3 augustus, vanaf 22.00 uur, tot maandagmorgen 6 augustus, 05.00 uur is de Groene Kruisweg, tussen de afrit A15 en Jan Olieslagersweg in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Vanaf 6 augustus is de Groene Kruisweg weer in twee richtingen open. De Driemanssteeweg blijft tot en met 17 augustus vanaf de Groene Kruisweg dicht.