32.000 bezoekers bij Street Culture Weekend

20 September 2019, 10:19 uur
Algemeen
mainImage
Claire Poel

Megakunstwerken in de Afrikaanderwijk, de nationale en internationale top op het gebied van urban sports en volop hiphop, dance battles en straatmode. Ruim 32.000 bezoekers dompelden zich tijdens de tweede editie van Rotterdam Street Culture Weekend onder in de wereld van straatcultuur.

Waar vele graffiti-artiesten, skateboarders, straatvoetballers en hiphoppers enkele decennia lang het gevoel hebben gehad op straat met een schuin oog aangekeken te worden, daar waren ze afgelopen weekend juist de stralende sterren die werden bewonderd. Een gevarieerd publiek, van jong tot oud en van diverse achtergronden, genoot van de enorme hoeveelheid artistiek en sportief talent dat werd getoond en sloot daarmee de Rotterdamse straatcultuur in het hart.

POW! WOW! Rotterdam was met 10.000 bezoekers een van de grootste publiekstrekkers van het Rotterdam Street Culture Weekend. De bezoekers genoten niet alleen van de muurschilderingen, maar ook van een zeer sterk bezette breakdance battle, gehost door de wereldberoemde Hustlekidz, en optredens van onder meer Snelle (die momenteel met zijn nummer Reünie een grote hit heeft) en de Belgische sensaties Zwangere Guy en Coely.