Dagblad010 | Cocktails, bites en zon: Spido Sunset Cruise

Cocktails, bites en zon: Spido Sunset Cruise

mainImage

De komende zomerperiode zullen de meeste mensen dichter bij huis blijven. Daarom organiseert Spido deze zomer een unieke beleving: de Spido Sunset Cruise. Geniet aan boord van cocktails, bites en ondergaande zon. Zie hoe de stad en de havens ’s avonds laat tot leven komen, geniet van de prachtige architectuur en pak de laatste zonnestralen van de dag mee.

De avond start om 19.30 uur. Je wordt welkom geheten aan boord met een cocktail en een heerlijke bite. Om 20.00 uur gaan de trossen los en tijdens de cruisetocht staat er een luxe borrelplank voor je klaar.

Naast de havens ziet men ook veel iconische gebouwen in de stad: het Zalmhuis, het Unilever-gebouw, het indrukwekkende pand van het Scheepvaart- en Transportcollege en de drie bruggen (Brienenoord- , Willems- en Erasmusbrug).

Vervolgens gaat de 3-uur durende cruise verder richting het Botlekgebied. Bezoekers ervaren met eigen dat ook ’s avonds de activiteiten in de haven onverminderd doorgaan. Op de terugweg vaart men ook langs de Maashaven waar het voormalig cruiseschip SS Rotterdam ligt aangemeerd.

De Spido Sunset Cruise vindt plaats op meerdere zaterdagavond in juli en augustus.

Juli: zaterdag 4 juli, zaterdag 11 juli, zaterdag 18 juli, zaterdag 25 juli

Augustus: zaterdag 1 augustus, zaterdag 8 augustus, zaterdag 15 augustus, zaterdag 22 augustus en zaterdag 29 augustus.

Prijs: volwassenen € 36,95 p.p.
Bovengenoemde prijs is inclusief de vaartocht, welkomstcocktail en -bite en luxe borrelplankje met diverse hapjes. Overige dranken zijn exclusief de genoemde prijs en zijn verkrijgbaar aan boord.

Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plaats.

Reserveren? Klik hier.

 


Foto: Spido