Excelsior begint play-offs met nederlaag

19 May 2019, 16:44 uur
Algemeen
Orange Pictures
Doelman Jurien Gaari van RKC Waalwijk bokst de bal weg voordat Jurgen Mattheij gevaarlijk kan worden.

Excelsior is matig aan het eerste duel in de de halve finales van de play-offs tegen RKC Waalwijk begonnen. De Kralingers verloren in Waalwijk met 2-1 gewonnen De return in Rotterdam is woensdag.

Na een saaie eerste helft opende Mario Bilate na rust de score voor de thuisploeg. Hij kreeg de bal van Anas Tahiri na een goede overname van Dylan Seys en maakte de 1-0. Jeffrey Fortes bracht Excelsior op gelijke hoogte. Hij kreeg de bal voor zijn voeten na een fout van Melle Meulensteen en schoot raak.

Excelsior wilde doordrukken, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Juriën Gaari schoot een slecht weggewerkte bal hard binnen en bezorgde RKC de zege.