Dagblad010 | Familie overleden Mark krijgt veel steun

Familie overleden Mark krijgt veel steun

mainImage

Het lichaam van de sinds donderdag vermiste Mark van de Wege (19) is zondagmiddag gevonden. Voorbijgangers vonden het lichaam in de struiken langs het Havenkanaal in Ridderkerk.

Op sociale media krijgt de familie honderden steunbetuigingen van vrienden en mensen die de vermissing afgelopen dagen hebben gevolgd. Bijna duidend mensen hadden de oproep van zijn moeder zondagochtend op Facebook dan ook al gedeeld. De politie Rotterdam wenst de familie veel sterkte met het verlies. Zij bedanken ook iedereen die de afgelopen dagen geholpen heeft met zoeken.

Mark is donderdagavond van huis gegaan en is hij voor het laatst gezien in de omgeving van de Hugo de Grootlaan in Ridderkerk. Hierna is hij spoorloos geraakt. Met drones zocht de politie vrijdagavond in het park De Gorzen aan de oostkant van Ridderkerk. Vrienden zochten het hele weekend in Ridderkerk, Vlaardingen en Rotterdam. Ook werden er posters opgehangen. Op sociale media werd ook actief gezocht en gister waren er volgens het Rode Kruis 32 helpers op de been.

Mark studeerde in 2017 af aan het Farelcollege te Ridderkerk en studeerde daarna aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar een misdrijf wordt uitgesloten meldt de politie.


Foto: Politie Rotterdam