Dagblad010 | Graag getuigen overval taxichauffeur op Pascalweg
mainImage

Graag getuigen overval taxichauffeur op Pascalweg

Pascalweg
26 maart 2020, 00:33 uur
Algemeen

De politie in Rotterdam vraagt alsnog getuigen van een overval op een 56-jarige taxichauffeur in de vroege ochtend van donderdag 12 maart op de Pascalweg in Rotterdam Zuid waarbij twee mannen zich voordoen als klanten. Onder bedreiging van een mes moet de chauffeur zijn portemonnee en autosleutel afstaan. De daders slaan daarna op de vlucht.

De chauffeur pikt rond 00:30 uur twee mannen op bij de McDonald's op de Stadionweg in Rotterdam. Ze willen richting Lombardijen. Op de Pascalweg stapt een van de mannen uit. Omdat de taxichauffeur denkt dat hij wil betalen, doet hij zijn raampje naar beneden. De man trekt echter de deur open en zet een mes op de keel van de chauffeur, die daarna zijn portemonnee moet afstaan.

Een van de mannen haalt daarna de autosleutel uit het contact en slaan daarna samen op de vlucht, de Mussetstraat in. De chauffeur raakt niet gewond, maar is vanzelfsprekend erg geschrokken.

De overvallers zijn twee mannen van rond de 25 jaar met een donkere huidskleur. Ze zijn allebei rond de 1.75 en droegen zwarte kleding. Wie iets heeft gezien wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het nummer: 0900-8844, of anoniem met M op 0800-7000.