Dagblad010 | Rotterdam, organiseer digitale bijeenkomsten!

Rotterdam, organiseer digitale bijeenkomsten!

mainImage

Denk in Rotterdam heeft wethouder Kathmann van Economie in overweging gegeven om gebruik te gaan maken van video conference calls of op andere manieren digitale bijeenkomsten te organiseren om diverse brancheorganisaties expliciet van informatie te voorzien en hun de mogelijkheid te geven om vragen te stellen en input te leveren over hoe er het beste kan worden omgegaan met de crisis.

De suggestie is ingegeven naar aanleiding van het stilleggen van de kapperswinkels. De kapperszaken die aangesloten zijn bij ANKO zijn door die branchevereniging op de hoogte gebracht van de steunmaatregelen van de gemeente. ‘’Dit juichen we toe’’, zegt raadslid Achbar, die het nog beter zou vinden als vervolgens ook de gemeente stappen onderneemt naar de brancheorganisaties om de hulplijnen toe te lichten. ‘’Want we liggen helemaal plat”, schrijft Achbar over de kappers die hij kent.

‘’We zijn van mening dat door het organiseren van digitale bijeenkomsten grote groepen ondernemers bereikt kunnen worden en geloven dat dit tot een sneeuwbaleffect zal leiden. Mensen willen geïnformeerd worden over de steunmaatregelen.’’


Foto: Pixabay