Speciaal voor de winter: patatje snert

5 February 2019, 09:56 uur
Algemeen
mainImage
BRAM'S

Hoe steek je een gewaardeerde oud-Hollandse smaaktraditie in een nieuw jasje? Bij BRAM’S Gourmet Frites doen ze dat deze winter met het frietje ‘Winterse Snert Stoof’. Patatliefhebbers kunnen vanaf nu terecht bij BRAM’S voor dit bijzondere gerecht. Deze stoof is geïnspireerd op ‘oma’s erwtensoep’ en laat zich kenmerken door authentieke ingrediënten als verse rookworst en spekjes. Voor een krokante bite wordt de stoof afgetopt met knapperige groentechips. “Deze seizoenstopping in combinatie met onze verse frieten in schil, past perfect bij het Hollandse winterweer! Want wat is nu meer nostalgisch dan opwarmen met erwtensoep op een ijskoude winterdag? Met onze topping kan de snert gecombineerd worden met verse patat in plaats van het traditionele roggebrood en spek.” vertelt Rocco Ladage van BRAM’S.

Oud-Hollandse traditie in een schuitje
De Hollandse winter is terug van weggeweest en daarmee ijskoud.  De kachel staat te knetteren, chocomel wordt alleen nog warm gedronken en schaatsers hebben hoopvol de schaatsen in het vet staan. Bij BRAM’S Gourmet Frites verwelkomen ze koukleumen op gepaste wijze met de Winterse Snert Stoof: hét recept van dit seizoen.  Om het erwtensoeprecept van oma om te toveren tot een net zo gewaardeerde friettopping, worden flinke stukken rookworst toegevoegd. En met succes, want de Winterse Snert Stoof is door fijnproevers al goedgekeurd. Deze stoof is de nieuwe seizoensvariant van BRAM’S en neemt deze winter naast het vaste assortiment een plekje in op de menukaart.

 


Door: ANP