VVD de tuftufclub van Rotterdam 

5 September 2023, 07:10 uur
Columns
mainImage

Volgens mij verveelt de VVD zich in Rotterdam. Eerst de Danceparade waar ze geen verstand van hebben terughalen en dan nu het water.

Dat is nog langer geleden. Kijk, ik zou zeggen blijf bij je Hofvijver in Kralingen. Dat is veilig. Maar ga nu niet deze weg in. Want lieve meisjes en jongens van de VVD ooit is alles gedempt met oorlogspuin om jullie heilige koe de ruimte te geven. 

Rotterdam moest het New York van Nederland worden. We hebben wat gesloopt om rechte wegen te krijgen. De Bijenkorf van Dudok is het meest schrijnende voorbeeld. O, dat weten jullie niet meer. 

Maar je ziet een plaatje van de Goudsesingel van lang geleden en je denkt O dat ziet er leuk uit. Schiedamse Vest ook wel. 

Wensdenken. De hele VVD wil helemaal niet dat de auto verdwijnt uit de straat. Ik kan jullie zo aanwijzen waar eventueel nog water kan. Maar zorg eerst dat je op de Rotte door kan varen naar de Maas. Dat ligt er al.

En zet vervolgens de tunneltraverse onder water. Daar liggen geen kabels. Gooi er Koikarpers in dan hebben de mensen er om heen nog wat te vreten.