Dagblad010 | Kopzorgen (151) – De goedkoopste notaris

Kopzorgen (151) – De goedkoopste notaris

mainImage

Seniorredacteur Hans Roodenburg (ex-Het Rotterdams Parool, ex-Het Vrije Volk, ex-Rotterdams Dagblad) geeft antwoord op knellende vragen van uiteenlopende maatschappelijke aard. U kunt ze hem rechtstreeks stellen op: hansroodenburg@kpnmail.nl. Of u maakt gebruik van de link hierboven: stadswacht. Het antwoord (meestal voor anderen ook van belang) leest u terug in dit digitale dagblad.  Uw naam wordt daarbij niet vermeld.

Vraag:

Het blijft volgens mij zaak om de goedkoopste notaris in mijn Rotterdamse regio te vinden. Hoe gaat dat te werk?

Antwoord: 

U moet wel weten van tevoren wat u wil. Als u eerst contact wil met een notaris of een juridische medewerker dan kan dat via de telefoon op 0900 3469393. Dat is de officiële notaristelefoon van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Kosten: 80 cent per minuut met een starttarief van 4,54 eurocent. Het maximum is 40 euro per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten. De gesprekken duren gemiddeld 6 minuten.

Wil u direct contact met een notaris in uw regio dan moet u op internet kijken. Maar als u precies weet op welke zaak u doelt dan moet u wat verder zoeken en offertes laten uitbrengen.


Foto: Pixabay