mainImage

Linssen keert bij Feyenoord terug voor beslissende wedstrijd

Bryan Linssen.
21 mei 2021, 14:35 uur
IJsselmondeNieuws, Sport

Feyenoorder Bryan Linssen is op tijd fit voor de finale van de play-offs om Europees voetbal van zondag tegen FC Utrecht. De aanvaller miste woensdag de halve eindstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-0) wegens een lichte blessure. Trainer Dick Advocaat heeft verder de beschikking over dezelfde spelers, zei hij vrijdag.

De wedstrijd zou eigenlijk zaterdag zijn, maar is naar zondag verplaatst omdat de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb er vanwege de finale van het Eurovisie Songfestival in zijn stad op hetzelfde moment geen voetbalwedstrijd bij wil hebben. "Het verstoort de voorbereiding niet", aldus Advocaat. "We gaan ervan uit dat we zondag spelen. En anders spelen we morgen. We zijn op beide dagen voorbereid."

Het wordt voor Advocaat zijn laatste wedstrijd als clubtrainer. "Daar denk ik echt niet aan, het komt zoals het komt. Ik heb genoeg traantjes gelaten. Soms vind ik dat wel eens vervelend. Er hoeft maar iemand iets te zeggen en de tranen komen", aldus Advocaat. "We willen het goed afsluiten, dat wil Utrecht ook. De sterkste wint."

Advocaat kijkt terug op een mooie tijd bij Feyenoord. "Het is een prachtige club om te werken, maar wel een moeilijke. Als je met Feyenoord als vijfde eindigt, is dat niet goed", zei de coach over de eindklassering dit seizoen.

 


Door: ANP | Foto: Orange Pictures