Jandino Asporaat gaat volgend seizoen weer theater in

22 April 2024, 22:55 uur
Landelijk
mainImage
ANP

Jandino Asporaat gaat komend seizoen weer het theater in. Zijn nieuwe show heet Therapie en de tournee gaat langs meer dan honderd zalen in Nederland, België en op de Caraïbische eilanden. Dat maakte zijn productiebedrijf, Het Huis van Asporaat, maandag bekend.

De 43-jarige komiek noemt Therapie zijn "meest persoonlijke show tot nu toe. Deze voorstelling is de enige therapiesessie ter wereld waarbij je het risico loopt om als een gek naar binnen te gaan en gestoord terug naar buiten te komen. Maar dan wel schuddebuikend en met een hele brede glimlach."

Kaarten zijn vanaf dinsdagochtend 12.00 uur te koop. De speellijst is te vinden op de website van Asporaat. De tournee doet een aantal grote zalen aan, zoals de Brabanthallen (20 september), Ahoy Rotterdam (1 en 2 november) en AFAS Live (17 december).

De website van komiek Jandino Asporaat is maandagavond enige tijd uit de lucht geweest door het grote aantal bezoekers. Vele tienduizenden mensen bezochten de pagina nadat Asporaat had aangekondigd volgend seizoen weer op tournee te gaan. De problemen waren na pakweg een kwartier verholpen.

 


Door: ANP