mainImage

Johnny de Mol: veel emotie in familie na nieuws The Voice

17 januari 2022, 12:05 uur
Landelijk, IJsselmondeNieuws

Johnny de Mol vindt het heel dubbel dat hij maandag in zijn talkshow HLF8 zal moeten praten over de perikelen rond The Voice of Holland terwijl zijn familie erbij betrokken is. "Maar ja we zijn een talkshow en dan móet je het er over hebben", zei de presentator in de Goedemorgen 100% NL show op 100% NL. Volgens hem is er "veel emotie" bij de familie.

"Het is absoluut een dubbel gevoel omdat er ontzettend veel speelt. En dat is natuurlijk voor heel veel partijen heel vervelend met name de kandidaten die hier te maken mee hebben gehad. Dat wens je niemand toe", zei De Mol. "En aan de andere kant is er natuurlijk ook emotie bij de familie. Dus het is heel dubbel."

De Mol kwam afgelopen weekeinde terug van vakantie en is direct bij zijn tante Linda langs geweest. Zij is de partner van Jeroen Rietbergen die zaterdag al erkende dat hij ongepast gedrag heeft getoond achter de schermen van The Voice. "Uiteraard bespreek je dat met elkaar", zegt hij. Ook heeft De Mol contact met zijn vader John. "Dat zal vandaag nog wel een paar keer gebeuren."

De Mol denkt wel dat het belangrijk is om niet te vroeg te oordelen en de uitzending van BOOS, waarin de perikelen rond The Voice worden behandeld, af te wachten. Ook wil hij graag het onafhankelijke onderzoek dat in het leven is geroepen door RTL en producent ITV afwachten. "Voordat we allemaal insinuaties gaan doen en voordat we allerlei dingen gaan overnemen en wijzen."


Door: ANP | Foto: ANP