Lichamen twee vrouwen gevonden bij plek fataal ongeval Delft

10 December 2023, 13:36 uur
Landelijk
mainImage
ANP

In de buurt van de plek van een fataal ongeval in Delft, waarbij een man om het leven kwam en een ander zwaargewond raakte, zijn twee lichamen in het water gevonden. Dat meldt de politie. Het gaat om twee vrouwen. De politie houdt er rekening mee dat het gaat om twee passagiers van de auto. "Maar dat moet nog met zekerheid worden vastgesteld", aldus een politiewoordvoerster.

De politie kreeg rond 05.00 uur de melding van het ongeval aan Oostpoortweg. De auto was door onbekende oorzaak in het water gekomen. De bestuurder is door duikers uit het water gehaald. Hij overleed later aan zijn verwondingen. De passagier kon op eigen kracht uit de auto komen.

Omdat het er even op leek dat er mogelijk nog meer mensen in het voertuig zaten, is daarna een groot gebied doorzocht, meldde de politie eerder. Maar toen werd niks gevonden. Rond 11.15 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen omdat een persoon in het water was gezien. Nadat brandweermensen het lichaam uit het water hadden gehaald, werd bij een zoekactie ook het tweede lichaam gevonden.

Volgens de brandweer werden de lichamen zo'n 100 tot 150 meter van de plaats van het ongeval aangetroffen.

 


Door: ANP