Louise en Gommers starten samen coronacampagne

1 October 2020, 19:29 uur
Landelijk
mainImage
Famke Louise.

De onenigheid tussen Famke Louise en Diederik Gommers lijkt verdwenen als sneeuw voor de zon. De twee nemen maandag samen een campagne op waarin experts, specialisten, influencers en jonge mensen het gesprek met elkaar aangaan. Dat onthult de zangeres in RTL Boulevard.

Daarnaast brengen Famke en Gommers samen mondkapjes op de markt, waarvan de opbrengst naar mensen gaat die zijn getroffen door het virus. De zangeres besloot ook om naar middelbare scholen te gaan, om daar vragen over de coronacrisis te beantwoorden.

"Ik ben wel meer te weten gekomen over het virus, wat het virus doet en wat het effect op het lichaam is van het virus", vertelt Famke. "Dus ik begrijp Gommers daarin ook wel. Daarin liggen we wel op een lijn." Woensdag gingen de twee met elkaar in gesprek, naar aanleiding van een pittige discussie bij Jinek over de coronamaatregelen.

De zangeres vertelt dat de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care "heel lief" voor haar was en dat ze dat "gewoon even nodig" had. De campagne van Famke en Gommers zal waarschijnlijk live te volgen zijn op het Youtubekanaal van Famke.


Door: ANP