Oud-deelnemers op herkansing in jubileumreeks Wie is de mol?

5 September 2020, 10:37 uur
Landelijk
mainImage
ANP

Tien oud-deelnemers gaan vanaf zaterdag op zoek naar de 'mol' in de speciale jubileumreeks van Wie is de mol? Welke BN'ers op herkansing gaan, blijft tot de uitzending geheim. Voor het extra seizoen, ter ere van het 20-jarig bestaan, heeft AVROTROS de deelnemers voor het eerst niet van tevoren bekendgemaakt.

Wel verschenen in aanloop naar de eerste aflevering anonieme interviews met de kandidaten. Op basis van de hints daaruit speculeerden zogenoemde 'molloten' er op social media op los. Zo werden de namen van onder anderen Ron Boszhard, Nikkie de Jager, Tygo Gernandt, Ellie Lust en Horace Cohen veel genoemd. Het jubileumseizoen werd voor de coronacrisis al opgenomen in Toscane.

Het vorige seizoen keken ruim 3,5 miljoen mensen naar de finale, singer-songwriter Rob Dekay bleek die keer de mol. Rik van de Westelaken presenteert het programma weer. Ook deze keer kunnen kijkers na de uitzendingen op NPO 1 kijken naar het napraatprogramma Moltalk op NPO 3. Nieuw dit jaar is een napraatprogramma met Lavezzi Rutjes. Hij is het 7-jarige zoontje van oud-voetballer Nathan Rutjes, die vorig seizoen meedeed aan het programma. Hij schopte het tot de finale.

Lavezzi bespreekt in de nieuwe AVROTROS-jeugdserie Mollenstreken elke zondagavond de aflevering van de avond ervoor.


Door: ANP