mainImage

Talpa: nog veel onduidelijk over werkzaamheden Linda de Mol

17 januari 2022, 19:14 uur
Landelijk, IJsselmondeNieuws

Talpa weet nog niet wat voor gevolgen de beslissing van Linda de Mol heeft om voorlopig haar werkzaamheden stil te leggen. "Wij kunnen niet op de zaken vooruitlopen", laat een woordvoerder van de zendergroep desgevraagd weten.

RTL Boulevard meldde zaterdag al dat de opnames van een nieuw seizoen van Ik Hou van Holland stilgelegd zouden zijn. De reden hiervoor zou met corona te maken hebben. Het is niet bekend of De Mol meer opnames in haar agenda had staan.

Eerder maandag maakte De Mol bekend dat ze voorlopig niet aan het werk gaat. Ook heeft ze haar relatie met Jeroen Rietbergen, die in opspraak is gekomen vanwege ongepast gedrag achter de schermen van The Voice of Holland, beëindigd.

"Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie", schrijft ze in een verklaring op de website van haar tijdschrift LINDA.. De televisiemaker vraagt iedereen om haar gezin met rust te laten.

Zaterdag werd bekend dat het programma The Voice of Holland, waar Rietbergen bandleider is, is stopgezet wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Rietbergen gaf toe dat hij in het verleden seksuele relaties met vrouwen heeft gehad die betrokken waren bij het programma.


Door: ANP | Foto: ANP