Dagblad010 | Drie nieuwe Rotterdamse Zakenvrouwen
mainImage

Drie nieuwe Rotterdamse Zakenvrouwen

11 april 2019, 09:01 uur
Ondernemen

In een overvolle Burgerzaal van het stadhuis zijn de Rotterdamse Zakenvrouw Awards uitgereikt. De prijzen gingen naar Nan Su van Dutch Sino Business Promotions, Marieke Pijler van Brand Density en Graciëlla van Hamersveld van Closure.
De awards in drie categorieën werden dit jaar uitgereikt door wethouder Barbara Kathmann, en de opening werd verzorgd door plaatsvervangend gevolmachtigd Minister van Curaçao Eunice Eisden.

In de categorie Zakenvrouw Met Personeel ging de award naar Nan Su, eigenaar van het in Rotterdam gevestigde Dutch Sino Business Promotions. Nan Su kwam op haar 19e naar Nederland voor een studie in International Business.  Daarna startte Nan met haar zakenpartner, Dutch Sino Business Promotions (DSBP). Een bedrijf dat klanten in China of in Nederland begeleid in het behalen van concrete resultaten, door middel van advies, vertaling, training en/of business support. Op dit moment biedt DSBP in de regio Rotterdam werk aan zo’n 10 mensen. Tot de finalisten voor de Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel behoorden, naast Nan Su, ook Karin van Elten van Glazenwasserij van Elten en Emily Ansenk, directeur van Kunsthal Rotterdam.
 
In de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel nam winnaar Marieke Pijler het op tegen Mahesvari Autar van DesiYUP en Birgit van der Heide van Babs Oppasservice. Pijler is een online marketing en merkstrateeg. Met haar bedrijf Brand Density helpt zij ondernemers en marketing/communicatie professionals op het gebied van online groei. Dat doet zij met trainingen, strategie en coaching.

Winnaar in de categorie Aanstormend Talent was Graciëlla van Hamersveld. Zij was samen met Suzanne Knegt van RotterTram en Pauline Calmez van Netwerk Nieuw Rotterdam geselecteerd als finalist. Van Hamersveld is eigenaar van het platform Closure. Nabestaanden kunnen hierbij eenvoudig alle abonnementen, contracten en accounts van een overleden persoon afronden.

''Het bestuur van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw is verheugd te zien dat er ook dit jaar weer veelvuldig voorgedragen en gestemd is. Ruim 3.100 Rotterdammers kozen hun favoriet. Deze publieksstemmen werden meegenomen als waardefactor van de publieke impact. Het juryoordeel was uiteindelijk doorslaggevend bij het bepalen van de winnaars. Per award is een jury samengesteld'', aldus het bestuur.


Foto: Stichting Rotterdamse Zakenvrouw