College van B&W gaat de wijken in

16 October 2018, 15:25 uur
Politiek
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het college van burgemeester en wethouders wil met Rotterdammers in gesprek over wat er in hun buurt speelt. En het college wil ook weten wat er volgens de bewoners beter kan. Daarom gaat het college in de komende maanden op vrijdagochtend de wijken in om bewoners te spreken. De eerste bijeenkomst is aanstaande vrijdag in Prins Alexander.

''Rotterdammers willen altijd meehelpen en mee beslissen. En als hebben we altijd het idee dat we daar lekker mee bezig zijn. Maar toch blijf je houden dat veel Rotterdammers denken: ‘Hé, wordt er nou wel echt naar me geluisterd?’ Nou als dat de vraag uit de stad is, kun je maar één ding doen. Luisteren en dus op pad gaan'', zegt wethouder Barbara Kathmann namens het college.

Het college bezoekt alle gebieden. Aanmelden kan via [email protected]. Hier kan men ook terecht voor meer informatie over de exacte tijden en locaties.

Het college brengt op 16 november een bezoek aan IJsselmonde, Hillegersberg volgt op vrijdag 30 november. De overige bezoeken worden later bekend gemaakt.