Town Hall meeting met Vincent Karremans

22 August 2019, 09:18 uur
Politiek
mainImage
Gemeente Rotterdam

De Rotterdamse VVD start met de eerste Town Hall meeting. De eerste editie vindt plaats op woensdag 25 september. Tijdens deze avond, die het beste als een wijkavond kan worden beschreven, zal fractievoorzitter Vincent Karremans een avond lang alle vragen beantwoorden van huidige en nieuwe bewoners die wonen op de Kop van Zuid en op Katendrecht. Deze wijken staan symbool voor de snelle ontwikkeling van Rotterdam. Door te kiezen voor deze setting, hoopt de VVD-fractie veel ideeën op te halen van de daar woonachtige Rotterdammers om dit gebied nòg beter te maken. 

Vincent Karremans: "De VVD werkt met opgestroopte mouwen aan een veiliger, gaver en schoner Rotterdam. We pakken kansen aan en lossen problemen op. Niet door te praten, maar door te doen. Op 25 september organiseren we daarom een Town Hall meeting in Katendrecht om direct van de bewoners van Katendrecht en de Kop van Zuid wat zij denken dat er beter kan in hun straat, wijk en stad. Hopelijk gaan we met een volle to do lijst weer richting het stadhuis om Rotterdam voor hen nog een stukje mooier, gaver of veiliger te maken."

Thema’s 

Katendrecht en Kop van Zuid zijn wijken die zich snel ontwikkelen. Nieuwe bewoners en Rotterdammers die hier al heel lang wonen, hebben allemaal hun eigen ideeën over hoe hun wijk eruit moet zien. Hoe moet worden omgegaan met thema’s als wonen, mobiliteit en veiligheid? Elke vraag die van het hart moet, kan dan ook gesteld worden door de nieuwsgierige Rotterdammers, waar Karremans een passend antwoord op hoopt te kunnen geven.