mainImage

71-jarige man overleden na vechtpartij in café Rotterdam-Charlois

5 augustus 2022, 16:56 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Een 71-jarige man is anderhalve week na een vechtpartij in een Rotterdamse kroeg overleden. Hij bezweek afgelopen maandag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis, meldt de politie vrijdag. Een 38-jarige Rotterdammer is als verdachte aangehouden.

De vechtpartij vond op vrijdagavond 22 juli rond 22.00 uur plaats in een café aan de Wolphaertshof in de wijk Oud-Charlois. De ruzie waarbij de twee mannen over en weer klappen uitdeelden, begon binnen en verplaatste zich naar buiten. Daar werd de 71-jarige Rotterdammer tegen de grond geslagen. De mishandeling ging door, waarbij het slachtoffer zwaargewond raakte aan zijn hoofd en bewusteloos raakte. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waarna zijn toestand verslechterde. Uiteindelijk overleed hij op 1 augustus.

De verdachte is donderdag 4 augustus aangehouden. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris, die bepaalt of en hoe lang hij nog vast blijft zitten. Het onderzoek naar de fatale ruzie loopt, de politie is op zoek naar getuigen.


Foto: Pixabay