Brasa4Gaza Benefiet Buffet Diner in Oase; voor de Palestijnen in Gaza

21 April 2024, 13:53 uur
Rotterdam & Regio
mainImage

Brasa4Gaza Benefiet Buffet Diner is een initiatief van een groepje ondernemers en chefs-koks die zich inzetten voor de Palestijnen in Gaza. Met trots kondigen zij aan dat we een benefiet buffet diner zullen organiseren om steun te bieden aan de Palestijnen in Gaza. De opbrengsten van het evenement zullen worden gedoneerd aan Stichting Feis, een organisatie die zich inzet voor humanitaire hulp en bewustwording met betrekking tot de situatie in Gaza.

De recente gebeurtenissen in Gaza hebben ons diep geraakt. We kunnen niet stil blijven zitten terwijl onze medemensen lijden. Daarom hebben we besloten om actie te ondernemen en ons in te zetten voor de kinderen in Gaza, die het meest kwetsbaar zijn in deze moeilijke tijden.

Stichting Feis heeft een voortrekkersrol gespeeld in het bieden van hulp aan Gaza, met name tijdens de recente crisis. Ze hebben niet alleen geld ingezameld, maar ook bewustwording gecreëerd en praktische steun geboden aan degenen die het het hardst nodig hebben. De stichting is opgericht ter nagedachtenis van de Rotterdamse raplegende Feis, die stond voor een wereld zonder honger, strijd, ziekte en angst.

Het benefiet buffet diner zal een unieke gelegenheid zijn om samen te komen en onze solidariteit te tonen met de Palestijnen in Gaza. We zullen genieten van heerlijk eten bereid door onze eigen chef-kok en zijn getalenteerde team, terwijl we ook stilstaan bij de rijke cultuur, muziek en geschiedenis van Palestina.

Het evenement vindt plaats op maandag 22 april 2024 in de Oase Rotterdam, van 17.00 uur tot 22.00 uur

Voor meer informatie en tickets, kunt u terecht op Instagram Brasa4Gaza