Brunott Juwelier in Rotterdam viert zaterdag 123-jarig bestaan

28 March 2023, 13:54 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
Google Maps

Op zaterdag 1 april 2023 is het feest bij Brunott Juwelier! Precies 123 jaar geleden opende Geraldus Brunott de eerste zaak op de Oude Binnenweg 45 in Rotterdam en dat wordt groots gevierd. Wie jarig is trakteert en daarom biedt Brunott Juwelier tot wel 30% korting op de gehele collectie in de fysieke winkels in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Brunott had drie jaar geleden graag het 120-jarig bestaan groots gevierd, maar dat kon toen vanwege corona niet doorgaan. De 

Brunott begon in 1900 als een 'magazijn in goud, zilver, diamant, horloges, klokken en pendules'. In de loop der jaren werd de winkel steeds verder uitgebreid. De zaak aan de Binnenweg overleefde zelfs het bombardement op Rotterdam. Geraldus overleed uiteindelijk in 1953.

Inmiddels bestaat er naast de winkel in Rotterdam ook sinds enkele jaren een filiaal in Capelle aan den IJssel. Brunott Juwelier hecht veel waarde aan service, betrouwbaarheid en kwaliteit. De enthousiaste vakmensen staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom naar de winkels en profiteer van onze speciale aanbieding ter ere van ons 123-jarig bestaan.