Davina Michelle plakt extra shows aan tournee vast

7 September 2020, 21:33 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
Digitaal Dagblad
Rotterdamse Davina Michelle breekt record Top40

Davina Michelle heeft vier extra optredens aan haar My Own World Tour toegevoegd. De zangeres staat op 8 november twee keer in AFAS Live in Amsterdam en op 29 november tweemaal in Rotterdam Ahoy, maakte ze maandag bekend in De Vooravond. Kaartjes zijn vanaf donderdag te koop.

De zangeres kondigde vorige week de eerste reeks optredens van haar tournee aan. Davina reist daarvoor ook naar Groningen, Utrecht en Tilburg. Die shows zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

De concerten staan in het teken van haar debuutalbum My Own World. "Met dit album hebben we allemaal verschillende emoties en onderwerpen proberen aan te spreken zodat er voor iedere luisteraar wel iets herkenbaars inzit. Ik heb echt het gevoel dat ik heb laten horen wat mijn kleur is, wie ik ben en wat ik wil maken. Het is iets waar we al jaren aan werken, we hebben denk ik wel meer dan vijftig nummers geschreven. Dit is de selectie songs die we het beste vinden en die perfect aansluit bij wat ik nu wil doen. Dit album voelt echt als het einde van het begin."


Door: ANP