Drukte, vreugde en teleurstelling vanwege Ajax-Feyenoord bij café Ari

24 September 2023, 17:36 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
LMOFOTO

Twee schermen, acht barkeepers en twee barren om de voetballiefhebbers te voorzien van een drankje bij de wedstrijd Ajax-Feyenoord zondag. Aan alles was gedacht bij café Ari op de Nieuwe Binnenweg om de voetballiefhebbers te behagen. Bij de klassieker was het gezellig druk en Feyenoord nam een 0-3 voorsprong in de Arena. Het verliep allemaal voorspoedig. Totdat de Ajax-fans (Feyenoorders waren er niet) eerst een plastic beker op het veld gooiden en daarna tot twee keer toe vuurwerk. De klassieker werd even na de rust definitief gestaakt. 

Een enorme teleurstelling voor de Feyenoord-supporters bij café Ari: ''Dit is precies waar velen voor gewaarschuwd hebben: doet je ploeg het heel slecht in een belangrijke wedstrijd dan saboteer je de boel, wordt ie later uitgespeeld. In de hoop dat dan jouw ploeg z’n zaken wel beter voor elkaar heeft. Gaat nooit werken deze maatregel'', aldus een reactie.

Of deze: ''Het vervelende is dus dat die Ajax-supporters precies krijgen wat ze willen. De laatste 40 minuten worden op een andere datum uitgespeeld zonder publiek. Zo'n restant zal altijd anders verlopen dan nu het geval zou zijn''.

''Drie punten in mindering voor Ajax. Drie punten voor Feyenoord en een fikse boete voor die zgn "godenzonen" club. Wat een slechte verliezers'', aldus een teleurgestelde Feyenoord-fan.