mainImage

Festival Crazy Sexy Cool pakt ook dit jaar groots uit

4 augustus 2022, 12:44 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Het zal de weggebruikers op de Vaanweg en rond Ahoy niet ontgaan zijn: de opbouw voor het festival Crazy, Sexy, Cool is daar volop gaande op het evenemententerrein van het Zuiderpark. 

Twee jaar was er als gevolg van de coronaperiode geen festival mogelijk. Het festival vindt plaats op zaterdag tussen 13:00 - 23:00 uur en is dan ook grootser dan ooit en heeft als thema 'The American Dream' en neemt de bezoeker op een reis door het beloofde land, waar cowboys hun revolver trekken, de hamburgers Supersize zijn en de gokkasten van Las Vegas non-stop rinkelen.

Op het festival staan onder meer Ronnie Flex & The Fam en Broederliefde, maar ook  Frenna Deluxe, Emma Heesters,The Partysquad, Gregor Salto en Karim Soliman. Op het festival zijn er vijf podia, met urban, house, tech-house, afrohouse en spoken word.

Er is een ruime keuze aan de lekkerste, internationale foodtrucks en op het festivalterrein worden er allerlei activiteiten georganiseerd die bij het thema passen. Ook is er een silent disco.


Foto: LMOFOTO