Geniet van snacks, roti en een zomerse markt bij Pasar 2.0

27 August 2022, 19:06 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
Pasar Malum

Dit weekend twee dagen lang Pasar 2.0 festival in Rotterdam Alexander

Komend weekend kan iedereen twee dagen lang lekker ‘zomeren’ en genieten van exotische tropische sferen in een van de mooiste parken van Rotterdam, het Prinsenpark aan het John Bruinzeelpad in Rotterdam Alexander. Daar kan iedereen dan gezellig de sfeer en ambiance van de traditionele Pasar Malam opsnuiven in een nieuwe hedendaags festival jasje : het ‘Pasar 2.0 festival’ dat onderdeel is van Lekker Zomers.

Leuke kraampjes

Natuurlijk is er als vanouds een zomerse markt te vinden met vele leuke wereldse kraampjes met de leukste unieke waren zoals onder andere woondecoratie, kleding, sieraden, tassen, cosmetica, modeaccessoires, kruiden, hebbedingen en gadgets. Ook vind je er vele handycraft en art artikelen uit verre landen.

Heerlijke lekkernijen

Op en pasar mogen uiteraard allerlei snacks, hapjes en maaltijden niet ontbreken. Deze zijn afkomstig uit allerlei windstreken. Er zijn onder andere sushi, saté, saké, gebakken banaan, Surinaamse roti en bara, loempia, broodjes babi panggang hete kip, Molukse snacks, nasi rames en Indoburgers verkrijgbaar. Ook vindt je er poffertjes, wafels, donuts, patat en suikerspin, dus er is voor elk wat wils. Kortom de smaakpapillen komen niets tekort !

Exotische cocktails en drankjes

Bij de bar zijn de lekkerste zwakalcoholische cocktails, wijn, bier en mocktails te krijgen. Ook zijn schaafijs, heerlijk Thais bier en diverse soorten bubble tea te koop, zijn er diverse exotische drankjes verkrijgbaar en kan je er genieten van de vele verschillende smaken Aziatische koffie.

Mega groot kinderpark

Ook aan de kinderen is gedacht. Buiten dat er ook volop speelgoed, snoep en kinderkleding te koop aangeboden wordt is er een megagroot kinderspeelpark aanwezig van ruim 500 m2 met vele opblaasbare attracties waaronder een 17 meter lange stormbaan en een 10 meter lange bungee run en een fantastische 4 meter hoge twist draailadder.

Live entertainment

Er zijn non stop live optredens van lokale artiesten en bands uit Capelle en Krimpen aan den IJssel, Nesselande, Zevenkamp, Kralingen, Ommoord en Alexander. Gordon Smith, X-Groove, Bintang Bali Rockers, NoCommotion, Band of Beauty en Hot News zorgen er voor dat de bezoekers zich niet hoeven te vervelen.

Entree en informatie

Kijk voor meer nadere info op www.pasar20festival.nl. De entreekaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en € 5,00 voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis entree. Aan de deur moet een toeslag betaald worden en geld € 9,00 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen van 4 tot 12 jaar.