Goede sfeer Bevers Live ondanks ontbreken Caroline van der Plas

1 October 2023, 11:13 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
ANP

Bezoekers van De Bevers Live in Rotterdam Ahoy waren uitgelaten, ondanks het ontbreken van Caroline van der Plas en de eerdere schietpartijen in de stad. Tijdens het evenement werd zaterdagavond wel even stilgestaan bij de schietpartijen afgelopen donderdag, lieten John de Bever, Kees Stevens en Johan Derksen eerder op de avond weten aan RTL Boulevard. Van der Plas zag vlak voor de start van de eerste van twee shows toch af van deelname vanwege de schietpartijen.

"Daar staan we vanavond ook bij stil natuurlijk. Maar de mensen komen wel voor een feestje", zei De Bever hier eerder over. Dat lijkt te zijn gelukt: in de zaal werd volop meegezongen en gedanst.

Van der Plas besloot toch geen boerenmedley meer te doen. "De hele dag heeft het gevoel aan me geknaagd of ik dat nu wel zou moeten doen", liet de BBB-leider weten op X. "Vooral omdat het in Rotterdam is. Op een paar kilometer afstand zijn die verschrikkelijke gebeurtenissen gebeurd."

Ook zondagavond vindt een concert van De Bevers plaats in Rotterdam Ahoy. Andere gastartiesten zijn onder anderen Bonnie St. Claire, Wilfred Genee en Belle Perez.


Door: ANP