PCR in Rotterdam viert 70 jarig bestaan

26 May 2023, 17:29 uur
Rotterdam & Regio
mainImage

PCR, (Platform Communicatie Rotterdam) het vakgenootschap van marketing - en communicatieprofessionals in Rotterdam bestaat 70 jaar en viert als oudste communicatievereniging van Nederland het jubileum met een feestelijk event: het Rotterdams Merken Festival.

Maandagmiddag 12 juni vertellen een tiental sprekers het verhaal van hun bekende Rotterdamse merk in Kantine Walhalla. Het doel is om met elkaar de stad te vieren en trots te zijn op ‘onze’ merken als SchoremBarbiers, MVDRV,  het Kookpunt, Erasmusuniversiteit, Tomasu, Mothership,FunX, Jeugdtheater Hofplein. Tim Hartog comedian bij ClubHaug zorgt voor de presentatie.

De sprekers worden uitgenodigd kort het verhaal te vertellen van zijn of haar merk. Wat is er nu zo Rotterdams aan? Wat herken je in de stad? Wat is er nu zo Rotterdams in de aanpak die jij hebt in het laten groeien en bloeien van jouw merk? En wat zijn enkele suggesties die jij graag meegeeft aan het publiek, de leden van PCR?  Het programma start in Theater Walhalla om 14.00 met inloop en duurt tot 17.00, gevolgd door een feestelijke bijeenkomst tot 20.00 uur.  Voor meer informatie en aanmelding dit adres: [email protected]