Quadridexter Rajacenna Hartenjager voor werkzoekende met handicap

25 January 2023, 10:31 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
PR

Quadridexter kunstenaar Rajacenna is door Tim Versnel, Wethouder Werk & Inkomen geïntroduceerd en geïnstalleerd als nieuwe ‘Hartenjager’ tijdens het ondernemersontbijt in het Postillion WTC Rotterdam. Gemeente Rotterdam vroeg Rajacenna om mensen met een handicap te vertegenwoordigen voor de reeds gebleken succesvolle campagne Sander & de Hartenjagers door Werkgevers Servicepunt Rijnmond (WSP Rijnmond).

Ze krijgt als missie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan banen, zodat zij de mogelijkheid krijgen om hun talenten te laten zien en zich verder te ontwikkelen. Net zoals het feit dat Rajacenna bijzondere gaven heeft, bezit ieder mens unieke talenten die in de samenleving gebruikt kunnen worden.Naast presentator Sander de Kramer, cabaretier Jörgen Raymann en gitarist Willem Philipsen zal Rajacenna zich in-zetten om werkgevers met een sociaal hart te informeren over loonkostensubsidie en -compensatie die deze werknemers wat meer ruimte gunnen als dat nodig is.

Op 22 februari 2023 vindt het 'Blind Date Ontbijt'-event LKS plaats in Rotterdam en gaat Rajacenna werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt matchen met werkgevers met een sociaal hart.

NBC & Hollywood

Onlangs was Rajacenna te gast op het Amerikaanse tv-kanaal NBC omdat haar viral video waarbij ze met voeten en handen 6 kunstwerken simultaan creërde op social media meer dan 100 miljoen keer werd bekeken. Ook werd ze door Hollywood ingehuurd om de 5 hoofdrolspelers van de succesvolle epische film ‘The Woman King’ te vereeuwigen met beide voeten en handen tegelijk.
Binnenkort is Rajacenna nog te zien in 3 populaire duitse televisieshows en op de Japans televisie.