Rico Verhoeven onthult nieuwe sportclub in Rotterdam Centrum

12 April 2024, 09:13 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
MarcVerhees Fotografie
MarcVerhees Fotografie.

Donderdag hebben The Kickboxing Society, de high-energy fitness experience van Nederland, onder aanvoering van meervoudig wereldkampioen kickboksen en tevens aandeelhouder Rico Verhoeven de nieuwste sportclub in het bruisende centrum van Rotterdam geopend. In het bijzijn van een scala aan bekende gezichten waaronder Sunnery James, Chatilla van Grinsven, Timor Steffens, Thomas Beelen en London Loy, heeft Verhoeven de negende club van The Kickboxing Society aan de Wijde Kerkstraat officieel geopend. 

Met een krachtige toespraak benadrukte Verhoeven de ontwikkeling die de sport heeft doorgemaakt in het afgelopen decennium: “Kickboksen is mainstream geworden. Dat was 10 jaar geleden, toen ik net kampioen werd, wel anders. Het is voor mij echt bijzonder dat we met The Kickboxing Society de next step hebben kunnen zetten naar het grote publiek. Het gaat niet alleen om de stoten en trappen, maar vooral ook om het verhogen van je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen, ontstressen en de fitste versie van jezelf te worden. Ik kan het echt iedereen aanraden en zal zelf ook een deel van mijn eigen trainingstijd bij The Kickboxing Society gaan doorbrengen.”

Alex Pool, oprichter van The Kickboxing Society, voegde hieraan toe: “De opening van deze Premium Club in het hart van Rotterdam is een milestone voor ons. Dit is onze negende locatie en wij zijn verheugd om onze unieke fitness ervaring groots neer te zetten in Rotterdam. Met de groeiende vraag naar toegankelijke kickbokstrainingen, hebben wij de ambitie om ons concept uit te rollen naar meer steden in Nederland en daarbuiten.”