Rij als een kampioen in de Volvo EX30 Leadcar van Marathon Rotterdam

13 April 2024, 12:27 uur
Rotterdam & Regio
mainImage

In een opwindende aankondiging deze week heeft Mobility Centre Volvo de voltooiing van de voorbereidingen van de Volvo EX30 leadcar voor de Marathon Rotterdam onthuld. Als trotse sponsor van dit iconische sportevenement, zet Mobility Centre een stap verder dan het delen van de enthousiasme; het bedrijf brengt een ongeëvenaarde winactie waarbij deelnemers de kans krijgen om zelf de sensatie van het besturen van de geavanceerde Volvo EX30 te ervaren.
 
Dit jaar wordt de Marathon Rotterdam niet alleen gekenmerkt door de sportieve prestaties van duizenden lopers, maar ook door de schitterende aanwezigheid van Volvo’s technologisch geavanceerde voertuig als de officiële leadcar. Deze actie benadrukt Volvo’s engagement voor vooruitstrevende technologie, duurzaamheid en de bevordering van actieve leefstijlen.
 
De winactie biedt de unieke kans om achter het stuur te kruipen van de Volvo EX30, een model dat de toekomst van autorijden symboliseert met zijn innovatieve functies en milieubewuste ontwerp. Het is een droomkans voor elke autoliefhebber en avonturier.

Je hoeft alleen een foto van de Volvo lead car tijdens de marathon te maken en deze te delen op je Instagram Story. Vergeet niet om @MobilitycentreVolvo en @MarathonRotterdam te taggen in je story.
 
Hoe kun je winnen?
Voor alle verdere details over deelname aan deze spannende winactie klik hier

De winactie staat open voor iedereen die de adrenaline van het rijden in een toonaangevend voertuig wil ervaren, begeleid door de geest van een van de meest gerenommeerde marathons.
 
Terwijl de Marathon Rotterdam nadert, nodigt Mobility Centre Volvo iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke evenement, of het nu door mee te doen, aan te moedigen, of door je kans te grijpen in deze bijzondere winactie.