11e herdenking Coen Moulijn in aangepaste vorm

29 December 2021, 16:37 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Adrie Moulijn en Gerard Meijer bij een eerdere herdenking

De 11e editie herdenking van de legendarische Feyenoord-linksbuiten Coen Moulijn op dinsdag 4 januari is vanwege de coronamaatregelen in aangepaste vorm. Om 11:00 uur brengen de directie van Feyenoord, het bestuur van FSV De Feijenoorder en goodold Gerard Meijer samen met Adrie Moulijn, de weduwe van Feyenoords beste voetballer ooit, een bezoek aan het standbeeld van Coen aan de Olympiazijde van De Kuip. Zij zullen hier een krans neerleggen en een minuut stilte in acht nemen.

Later op de dag biedt de club ook supporters de gelegenheid om Coen Moulijn te herdenken en het standbeeld te bezoeken. Dit is mogelijk van 12:00 uur tot 16:00 uur via toegangspoorten de Olympiazijde van het stadion. Alle aanwezigen dienen de geldende coronamaatregelen na te leven en anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Coen Moulijn, die van 1955 tot en met 1972 in het eerste elftal van Feyenoord speelde en in 1970 zowel de Europa- als World Cup won, stierf 4 januari 2011 nadat hij in de nieuwsjaarsnacht een hersenbloeding had gekregen.