15.000 Kameraadjes bijeen in De Kuip

25 March 2018, 20:21 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Ruim 15.000 Kameraadjes lieten De Kuip zondagmiddag trillen tijdens optredens van de zingende buschauffeurs (Rotterdam En Trots), de Hermes House Band, Ronnie Flex en Broederliefde. Op het podium werd het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 afgesloten met een spetterende show en de feestelijke uitreiking van de Kameraadjes Bokaal aan Robin van Persie.

Van Persie kreeg de Kameraadjes Bokaal – voor het mooiste doelpunt van dit seizoen - voor zijn prachtige doelpunt tegen FC Groningen. Hij kreeg met zijn goals de meeste handen op elkaar volgens de applausmeter, met een kleine voorsprong op Jeremiah St. Juste (goal tegen Napoli) en Sven van Beek (tegen Heracles Almelo).

Het applaus golfde eerder al van de tribunes toen de artiesten het podium op werden gehaald door presentator Pepijn Gunneweg. Ook de zangers en zangeressen en YouTubers Matthy en Koen genoten zichtbaar. Ronnie Flex verwerkte het ‘Hand In Hand Kameraden’ in de songtekst van zijn lied ‘Energie’ en bij ‘Officieel’ van Broederliefde stonden de kinderen én volwassenen massaal op.

Zelfs spelers van Feyenoord 1 konden zich niet inhouden en dansten op het podium mee op de beats van Broederliefde. De Rotterdamse rapgroep verzorgde de swingende afsluiting van een geslaagde dag in en rondom De Kuip.

Meer foto’s en filmpjes van het Kameraadjes Voetbalfeest zie je in de Instagram Story op Feyenoords officiële Instagram-account.