Arne Slot wordt getipt als nieuwe trainer PSV

4 February 2022, 23:29 uur
Sport
mainImage
OrangePictures
Arne Slot.

Gisteren werd bekend dat Roger Schmidt aan het einde van het seizoen vertrekt als trainer van PSV. Ex-prof Simon Cziommer komt bij ESPN in het programma Voetbalpraat met een opmerkelijke ideale vervanger voor de Duitser: Feyenoord-trainer Arne Slot.
 
Mede-tafelgasten Kees Kwakman en Leo Driessen nemen het idee van Cziommer niet serieus. Volgens Cziommer, die Slot na Erik Ten Hag als beste trainer van Nederland typeert, zou het geen gekke gedachte zijn, omdat bij PSV meer (financiële) mogelijkheden en perspectieven zouden zijn dan bij Feyenoord.
 
Arne Slot heeft nog een contract tot de zomer van 2023 bij Feyenoord en neemt het zondag op tegen stadsgenoot Sparta Rotterdam, waar Henk Fraser aan het einde van het seizoen gaat vertrekken. Ook Fraser wordt in verband gebracht met de trainersrol in Eindhoven.
 
Sporty Trader’s voorspellingen eredivisie pagina typeert Sparta als grote underdog voor de zondagmiddag wedstrijd in de Kuip. Die eredivisie voorspellingen komen voort uit een analyse van feiten, cijfers en andere parameters die van invloed kunnen zijn op een wedstrijdresultaat in de Eredivisie.