Benjamin Dille slaat Twins tureluurs, 10-0

26 August 2018, 20:49 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

door Jan van der Sande

Nadat afgelopen donderdag de Oosterhouters van Twins al met een 11-1 nederlaag naar huis waren gestuurd kregen zij vandaag in eigen huis geen kans op revanche.

Vanaf de tweede slagbeurt lieten de Drietanders zien dat er opnieuw niets te halen viel. In de tweede inning scoorden zij vijfmaal en een beurt later kwamen daar nog drie runs bij zodat de wedstrijd al snel gespeeld leek.

Vervolgens werd er wat nonchalant gespeeld maar er werden geen kansen weggeven. Via twee runs in de zesde beurt kwam de benodigde 10 runs verschil op het bord en konden daarna snel de knuppels opgeborgen worden. Grote man aan slag was Benjamin Dille met 3 uit 4. Veder waren er vier spelers met elk twee hits. De thuisploeg zette daar totaal 5 honkslagen tegenover.

Morgen (maandag) wordt de verregende wedstrijd van zaterdagmiddag in het Neptunus Familiestadion ingehaald. Aanvang 19.30 uur. Bij het andere drieluik in de Kampioenspoule liet Pirates zich eenmaal verrassen door HCAW. Laatstgenoemde is het komende weekend driemaal de tegenstander van de mannen van Ronald Jaarsma. Donderdagavond en zondagmiddag wordt er in Rotterdam gespeeld.