Dennis Eckert bij Excelsior-selectie

2 February 2019, 13:27 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Dennis Eckert bij Excelsior-selectie

Excelsior Rotterdam ontvangt zondag stadgenoot Feyenoord in het uitverkochte Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap van de enige stadsderby van de Eredivisie is om 12:15 uur. De nieuwe spits Dennis Eckert zit zondag al bij de selectie van Excelsior.
Aanvallende aanwinst
Adrie Poldervaart zei vandaag na de training blij te zijn met de aanvallende aanwinst: ''Hij heeft diepte en snelheid en ik ben blij dat we hem erbij hebben. Hij heeft vandaag voor het eerst meegetraind en zal zondag bij de selectie zitten.’’ Excelsior moet het zondag doen zonder de geschorste Jeffry Fortes. Hervé Matthys kan door een blessure niet in actie komen en Ali Messaoud is nog een vraagteken. Desevio Payne zit ook nog niet bij de selectie, wellicht kan hij maandag voor het eerst meedoen met Excelsior 2, dat dan de uitwedstrijd speelt tegen SC Heerenveen 2.
Goede ploeg
Uiteraard heeft Poldervaart zondag Feyenoord met 6-2 zien winnen van Ajax. ''Feyenoord moet dat altijd kunnen opbrengen met de kwaliteit aan spelers die ze hebben en die achterban. Zondag spelen ze echter in het kleinste stadion van de Eredivisie en op hun favoriete ondergrond, dus dat is weer heel anders… Maar Feyenoord is natuurlijk gewoon een goede ploeg. Als je van PSV en Ajax kunt winnen, en dan vooral de manier waarop, dat zegt wel iets. Maar als ze te weinig brengen, zijn ze ook kwetsbaar.’’