Dumfries niet, dan ook Floranus niet

1 June 2018, 20:28 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Denzel Dumfries maakt voorlopig niet de overstap naar PSV. De Eindhovense club komt er niet uit met sc Heerenveen volgens VI.

PSV en Heerenveen steggelen al weken over de transfersom van Dumfries, maar het verschil tussen vraag en aanbod blijkt op dit moment te groot. "Zij bieden iets, wij vragen iets en daar komen wij niet uit," vertelt Gerry Hamstra, technisch manager van Heerenveen.

Marcel Brands, die inmiddels is begonnen aan zijn klus bij Everton, liet eerder deze week optekenen dat de kans op een PSV-transfer van Dumfries 'heel klein' was. Toch leek er de laatste dagen een opening te ontstaan. PSV heeft het bod niet verhoogd.

Heerenveen heeft geen directe noodzaak om Dumfries te verkopen, tenzij er een niet te weigeren bedrag op tafel komt. De rechtsback heeft een contract tot medio 2021 in Friesland. Omdat Dumfries voorlopig blijft, neemt Sparta-verdediger Sherel Floranus plaats in de wachtkamer.

* Sparta houdt de traditionele familiedag op zaterdag 4 augustus op Het Kasteel. Tijdens deze familiedag kunnen jonge en oude fans zich vermaken met allerlei activiteiten in en rondom het stadion. De dag start met een oefenwedstrijd tegen sc Cambuur, aanvang 13:00 uur.