Excelsior verliest; rood voor doelman Damen

27 January 2020, 22:25 uur
Orange Pictures
Alessandro Damen.

Excelsior heeft een nederlaag geleden bij Jong PSV. De Rotterdammers moesten een groot deel van de wedstrijd met tien man spelen en konden een 1-0-voorsprong niet vasthouden. Het duel in Eindhoven eindigde in 2-1. Excelsior zakt door de nederlaag naar de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV staat zestiende.

Excelsior-doelman Alessandro Damen moest al in de 17e minuut met rood van het veld nadat hij Richard Ledezma had neergehaald. Ondanks de man minder bezorgde Sander Fischer de Rotterdammers nog voor rust de voorsprong. Halverwege de tweede helft bracht Noni Madueke Jong PSV op gelijke hoogte. Diep in blessuretijd tikte Cyril Ngonge alsnog de winnende treffer binnen op een voorzet van Yorbe Vertessen.