FC Twente presenteert Feyenoorder Narsingh

22 January 2021, 17:53 uur
Sport
mainImage

Luciano Narsingh, de 30-jarige aanvaller van Feyenoord, is vrijdag gepresenteerd bij FC Twente. De Amsterdamse Rotterdammer is voor de rest van het seizoen door de Tukkers gehuurd. Narsingh, die in juli 2019 een tweejarig contract bij Feyenoord tekende nadat zijn verbintenis bij Swansea City afliep, was bij trainer Dick Advocaat uit de gratie.

"Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit", vertelt Narsingh op de clubwebsite van FC Twente. "Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen."

"Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat ‘dun’ in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans’’, vindt technisch directeur Jan Streuer. ‘’Hij kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee."