Dagblad010 | Feyenoord-materiaalman Carlo de Leeuw overleden

Feyenoord-materiaalman Carlo de Leeuw overleden

mainImage

Feyenoord-materiaalman Carlo de Leeuw is overleden. De Rotterdammer, die sinds 2000 in dienst bij het eerste elftal, is donderdag op 59-jarige leeftijd overleden.

In de aanloop naar het huidige seizoen werd kanker geconstateerd bij de Feyenoorder, waardoor hij een zware operatie moest ondergaan. Het bleek het begin van een strijd die uiteindelijk niet te winnen viel.

Carlo, geboren op 12 december 1960 in Rotterdam IJsselmonde, groeide op met Feyenoord. Hij speelde in de jeugdopleiding op Varkenoord en haalde het eerste elftal, waarin de linksbuiten uiteindelijk tot 45 wedstrijden kwam. Hoogtepunt in zijn loopbaan was zijn doelpunt in de gewonnen bekerfinale van 1980 tegen Ajax.

Na zijn actieve voetbalcarrière keerde Carlo in 2000 terug bij Feyenoord als materiaalman van het eerste elftal. In die rol, die hij tot begin dit seizoen vervulde, was hij al snel niet meer weg te denken uit De Kuip.

De voetbalclub heeft een condoleanceregister geopend. Die is online te ondertekenen. Ook in het Maasgebouw kunnen supporters terecht. 


Foto: Feyenoord.nl