Feyenoorder Orkun Kökcü blij met invallers tegen PSV

5 February 2023, 17:44 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord mag blij zijn met een selectie die ook in de breedte op niveau is. Dat zei aanvoerder Orkun Kökcü na het duel met PSV (2-2) tegen ESPN. "De jongens die van de kant kwamen, waren heel belangrijk." Hij doelde met name op Alireza Jahanbakhsh, die met twee doelpunten de achterstand van de Rotterdammers omzette in een gelijkspel.

Op zich kon Kökcü daar wel mee leven. "Vooral in het begin liep het wat moeizaam bij ons. We hadden wel veel balbezit, maar kwamen er niet echt door. Na de 0-1 werd dat wel iets beter, maar nog niet voldoende. Daardoor kon PSV vervolgens nog verder uitlopen. Gelukkig zijn we er daarna wel in geslaagd de kansen te benutten en hebben we er nog een gelijkspel uitgesleept."

Vooraf leek er enige twijfel te bestaan over het meespelen van Kökcü. "Op de training had ik wat last van een blessure in het bovenbeen gekregen. Maar vervolgens bleek het wel te gaan, al was ook mijn openingsfase niet geweldig. Ik denk dat het verder goed gaat en dat ik de komende wedstrijd weer gewoon kan meedoen."

 


Door: ANP