Feyenoorder Timber heeft 'kippenvel' voor CL-debuut tegen Celtic

18 September 2023, 18:11 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber kijkt uit naar zijn debuut in de Champions League tegen Celtic. "Het is speciaal, ik krijg er nu al kippenvel van", verklaarde Timber een dag voor het duel van dinsdag.

"Het is een apart gevoel. Hier naartoe komen, deze persconferentie, alles. Ik heb al een berichtje van mijn broer Jurriën gekregen en hij zei ook al dat ik ervan moet genieten", zei Timber over de oud-Ajacied, die deze zomer naar Arsenal overstapte.

Feyenoord hoopt de goede lijn van de laatste weken vast te houden tegen Celtic. De Rotterdammers haalden een hoog niveau tijdens de ruime zeges op Almere City FC (6-1), FC Utrecht (1-5) en sc Heerenveen (6-1).

"We willen vol gas gaan tegen Celtic en mooi voetbal laten zien. Als dat lukt kunnen we hopelijk een positief resultaat boeken", aldus Timber, die zich realiseerde dat Feyenoord weinig Champions League-ervaring heeft. "Maar daar hebben we geen controle over. We weten dat het pittig gaat worden tegen Celtic. Het enige dat we kunnen doen is vol gas geven."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic begint dinsdag om 21.00 uur in De Kuip.

 


Door: ANP