Dagblad010 | Henk van Stee wijst Al-Wahda af

Henk van Stee wijst Al-Wahda af

mainImage
Henk van Stee

Henk van Stee gaat niet in op een aanbod van Al-Wahda uit Abu Dhabi. Dat bevestigt hij aan het Algemeen Dagblad. De nieuwe club van trainer Maurice Steijn wilde de technisch directeur van Sparta aanstellen als directeur opleidingen.

Van Stee bedankte voor de eer, omdat hij loyaal is aan Sparta. "Het is inderdaad waar dat ik ben gevraagd om directeur opleidingen te worden van Al-Wahda, maar ik heb Sparta gezegd dat ik in Rotterdam blijf", laat Van Stee weten.

Sinds maart 2018 is Van Stee werkzaam op Het Kasteel. De oud-trainer van onder meer AZ, Excelsior en De Graafschap en voormalig technisch directeur van Zenit Sint-Petersburg, promoveerde in zijn tweede seizoen met Sparta naar de eredivisie.

De talentvolle Sparta-spits Halil Dervisoglu staat al enige tijd in de belangstelling van het Turkse Trabzonspor, maar van een concreet bod is volgens Van Stee geen sprake. Afgelopen weekeinde onderscheidde Dervisoglu zich nog met een fraaie treffer voor Jong Turkije, dat met 2-2 gelijk speelde tegen Jong Albanië: 2-2.