mainImage

Heracles-Sparta vanaf groot videoscherm op Het Kasteel

13 mei 2022, 09:48 uur
Sport

Sparta laat komende zondag maximaal 2500 supporters toe op het hoofdveld van het Kasteel om de beslissende eredivisiewedstrijd van Sparta in Almelo tegen Heracles via een groot videoscherm te volgen. De kaarten worden uitsluitend verkocht aan seizoenkaarthouders, ClubCard-houders en sponsoren. Sparta is verplicht om een geregistreerde verkoop te houden, met daaraan gekoppeld een toegangsprijs om te voldoen aan de eisen voor vergunning en licentie. Een ticket is te koop voor het symbolische bedrag van een knaak (€ 2,50).

Omdat de wedstrijd Heracles – Sparta niet live uitgezonden wordt op een regulier kanaal van ESPN werkt men achter de schermen aan een mogelijke live-verbinding met Almelo om de wedstrijd zonder vertraging uit te zenden. Indien dat onverhoopt niet mogelijk blijkt, zal de wedstrijd via een stream (met circa 30 seconden vertraging) van ESPN Watch worden uitgezonden met als back-up het schakelkanaal van ESPN via het reguliere tv-signaal.

Het Kasteel gaat om 13:00 uur open. De rookvrije wedstrijd wordt bekeken vanaf het veld, maar er zijn geen stoelen of banken. Een eigen kleedje meenemen mag. 


Foto: Orange Pictures